Verzorgende IG


Dan beginnen de ZORGEN omtrent alles wat daarbij komt kijken, de vragen, de onwetendheid, de wegen die bewandelt moeten worden en nog veel meer.

Daarvoor ben ik om deze ZORGEN bij u weg te nemen door het VERZORGEN van alles wat te maken heeft met de aanvragen bij een zorgkantoor, papieren regelen, gesprekken voeren, en hulpmiddelen aanvragen. Zodat u zich bezig kan gaan houden met uzelf of uw partner.

Als dit geregeld is dan kan de ZORG beginnen. En word u 24/7 of korte zorgmomenten door een team van deskundigen VERZORGT. Om u thuis een zo aangenaam mogelijk verblijf te bieden. Zoals u dat wenst.


Inhoudelijk zou dat als volgt kunnen zijn, het begeleiden bij de ADL (algemene dagelijkse levensverrichtingen). Bijv. wassen, medicatie, maar ook verpleegtechnische handelingen zoals insuline spuiten. Daarnaast kijken we samen met de mantelzorgers hoe we tot een aangename dagbesteding kunnen komen. Bijv. wandelen, bezoekje markt, kopje koffie drinken, uiteraard kijken naar de hobby’s van de cliënt.

Zo wil ik samen met u en uw naasten komen tot een prettige samenwerking.